• Titulní stránka
  • První měsíce nového webu a co pro Vás připravujeme v roce 2022

První měsíce nového webu a co pro Vás připravujeme v roce 2022



Vážení čtenáři.

Předem Vám chci poděkovat za přízeň, kterou nám věnujete. Jak jste si zde mohli přečíst, povedlo se nám letos pro Vás připravit web s články na témata HČ, ČPHZ a nakládání s výbušninami.

Kromě samostatných článků jsme připravili i seriály Nová vyhláška o vyhrazených elektrických zařízeních provozovaných v hornictví a při nakládání s výbušninami a Hranice dozoru v organizacích dozorovaných orgány státní báňské správy a orgány inspekce práce.

V přípravě seriálů chceme pokračovat i v příštím roce, kdy pro Vás připravujeme na pokračování například téma Koordinace pracovních činností v hornictví či téma Sanace a rekultivace. Vypíchnout zajímavosti technických památek chceme v seriálu Montánní turismus s Honzou Kaňkou. Nevynecháme ani legislativní novinky (vyhlášky, novely zákonů atd.). Zvláštní místo zaujme Příručka těžaře, která by kromě webové verze měla dostat i tištěnou podobu.

V příštím roce se chystáme vydávat při webu hornickystav.cz také časopis stejného jména. Časopis bude vycházet v elektronické podobě. Z počátku bude mít přiděleno ISSN a DOI. První číslo můžete očekávat v lednu 2022.

Rád bych zde poděkoval dosavadním autorům jednotlivých příspěvků i seriálů webu hornickystav.cz, bez nichž by takový projekt nebyl možný, a vyjádřil důvěru, že se jich v příštím roce připojí ještě více.

Za kolektiv hornickehostavu.cz Aleš Rett



Napsat komentář

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.

Vyhledávání v obsahu



@ SPOJENEC 2019. All rights Reserved.